• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Spørgsmål

Spørgsmål om soveposer

En babysovepose er næsten det samme som en sovepose til voksne. Dog har en babysovepose ærmer eller ærmegab og er bunden af posen bredere end kropsdelen så barnet kan bevæge sig helt frit.

En sovepose er en sikker og trygt måde at sove på for dit barn. Når barnet er nyfødt fungere det fint med et mindre tæppe men så snart det kan begynde bevæge sig vil man opleve at barnet ligger på den anden side af senge.

Barnet kan fryse og dermed vågne fordi det har sparket tæppet eller dynen af. Udover det kan blive en farlig situation hvis barnet får tæppet/dynen over hoved. Og DET er ikke en rar tanke. En sovepose har en række fordele i forhold til et tæppe eller en dyne:

  • Barnet kan ikke komme med hoved under sengetøjet og man undgår dermed en mulig farlig situation.
  • Din baby har sværere ved at rulle fra ryg til mave. Et lille barn skal sove på ryggen for at mindske riskoen af vuggedød.
  • Barnet kan ikke sparke tæppet/dynen af og vågner derfor ikke fordi det fryser.
  • Kan dit barn lide at klatre ud af tremmesengen? Det bliver forhindret ved brug af en sovepose. Så barnet kan ikke falde ned fra sengen og slå sig.

Allerede fra nyfødt må en baby sove i en sovepose. Helt små børn ville elske følelsen af at nærmest bliver svøbet.

Vær opmærksom på at du køber den rigtige størrelse til dit barn.

Det er vigtig at vælge den rette størrelse babysovepose til dit barn. Hvis den er for stor kan barnet ‘synke ned’ i posen, specielt hvis halsåbningen er for stor. En sovepose der er imod for lille hæmmer det dit barns bevægelsesfrihed.

Man bruger en lidt anden størrelsesguide ved soveposer i forhold til børnetøj.

Som udgangspunkt kan du gå udefra følgende størrelser:

Alder baby Længde baby Størrelse sovepose
0-3 måneder 50-60 cm 60 cm eller 50/62
3-6 måneder 60-70 cm 70 cm eller 68/80
6-12 måneder 70-80 cm 80 cm eller 68/80
12-18 måneder 80-90 cm 90 cm eller 86/104
18-24 måneder 90-110 cm 110 cm eller 86/104

Hvert barn vokser forskellig og derfor er det vigtig at du kontrollerer om soveposen sidder som den skal.

Kan du ikke få soveposen over dit barns hoved uden at åbne lynlåsen? Så er halsåbningen den rigtige størrelse. Husk også at tjekke om længden på soveposen er korrekt. Barnet skulle gerne have omkring 5-10 cm tilovers for enden af soveposen.

TOG står for ‘Thermal Overall Grade’.

TOG er et værktøj til måling af termisk modstand, som anvendes til baby-soveprodukter og giver en indikation af isoleringsniveauet. Det hjælper også med at bestemme, hvilken type produkt der skal anvendes i forskellige temperaturer.

  • < 1.0 TOG stuetemperatur 24 °C til 27 °C
  • 1.0 to 2.0 TOG stuetemperatur 20 °C til 23 °C
  • 2.0 to 3.5 TOG stuetemperatur 10 °C til 20 °C

Husk at børn er forskellige. Nogle har det hurtig varmt hvor andre fryser let. Ovenstående er kun en vejledning. Mærk altid i barns nakke om barnet har en tilpas temperatur. Dit barn skal her hverken føles varm eller kold når du mærker. Barnet skal føles tilpas varm og føles tør (ikke svedig).

Læs mere om TOG værdi her.

Der findes sommersoveposer, vintersoveposer og helårssoveposer. Man kan derfor altid vælge en sovepose der passer til årstiden.

Udover det skal man se på soveværelsets temperatur. De første par uger efter fødslen må værelset gerne være 20 grader. Efter det er det bedst at temperaturen ligger på omkring 18 grader.

Du kan altid kontrollere om dit barnets temperatur er som den skal være. Det gør du ved at føle, hvor varmt det mærkes i barnets nakke (lige under tøjet). Dit barn skal her hverken føles varm eller kold når du mærker. Barnet skal føles tilpas varm og føles tør (ikke svedig).

Her kan du læse alt om at svøbe din baby: Svøbning

Spørgsmål om min ordre

Det er desværre ikke muligt at tilføje en vare til din ordre.

Det er desværre ikke muligt at ændre noget ved din ordre.

Vi kan dog godt annulere din ordre inden den er sendt. Vær opmærksom på at vi sender alle pakker kl. 12. Kontakt os venligst via mail info@mrsmama.dk  inden kl. 12 og skriv i emne feltet ‘ANNULERE ORDRE’.

Du kan altid annulere din ordre inden afsendelse. Vær opmærksom på, at alle ordrer, der placeres inden 12:00, i princippet afsendes samme dag.

Hvis du officielt vil annullere din ordre, bedes du sende en e-mail til info@mrsmama.dk og skriv i emne feltet ‘ANNULERE ORDRE’. Vi refundere selvfølgelig det fulde beløb.

Hvis du vil annulere din ordre efter den er sendt beder vi dig om at returnere den. Du kan returnere din ordre ved at udfylde returformularen der ligger i din pakke. Returneringer, der er beskadiget, tilsmudset eller returneret uden deres originale etiketter / tags, refunderes muligvis ikke. Vær opmærksom på, at man selv skal betale returfragten.

Husk at gemme din kvitteringen for afleveringen af din pakke ved posten. Så snart vi har modtaget pakken refunderer vi beløbet til samme betalingsmåde som er brugt da ordren blev lagt. Refunderinger tager normalt omkring 14 dage efter modtagelsen af ​​pakken.

Hvis du har modtaget en vare fra os som ikke er som den skal, bedes du sende en mail med dit ordrenummer, en detaljeret beskrivelse samt billeder til vores e-mail-adresse: info@mrs.mama.dk

Spørgsmål om levering & retur

Alle ordre bliver sendt den første hverdag efter ordren er lagt. Leveringen tager 1 til 2 hverdage.

Levering er gratis til en GLS pakkeshop for ordrer over 699 DKK. Ellers koster det 39 DKK for levering til en GLS pakkeshop.

Desværre, tilbyder vi ikke gratis retur og du er derfor velkommen til at vælge den kurer, som du ønsker. Vi anbefaler at sende med PostNord eller GLS.

Husk at gemme kvitteringen for aflevering.

Refunderingen vil ske inden for 14 dage efter, at vores lager har modtaget din returpakke. Refunderinger vil blive krediteret til den oprindelige betalingsmetode.

Vi tilbyder GLS hjemmelevering eller GLS pakkeshop levering. Find GLS pakkeshops her: GLS pakkeshops

Reklamation

Hvis du har modtaget en vare fra os som ikke er som den skal, bedes du sende en mail med dit ordrenummer, en detaljeret beskrivelse samt billeder til vores e-mail-adresse: info@mrsmama.dk

Kontakt

Du kan komme i kontakt med os ved at sende en mail til info@mrsmama.dk.

Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer i hverdagene.