• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Flow Amsterdam

Skaber ro og harmoni...

Rødder i Amsterdam, Holland

Flow Amsterdam er et Hollandsk mærke, der designer produkter, der hjælper børn og unge forældre med at skabe ro og harmoni i deres første år.

Som unge forældre ved de, at det at få børn er det mest specielle, der findes, men at ungt forældreskab også har mange udfordringer. Med deres produkter ønsker de at støtte unge forældre og give børn den kærlighed, selvtillid og tryghed, de har brug for under deres udvikling i de første år.

“Because a good start in life means everything”

Kerneværdierne

Ro og harmoni
Flow Amsterdam ved, at forældreskab har mange udfordringer. De bidrager derfor gerne til ekstra ro og komfort for både børn og forældre og bringer harmoni i det daglige familieliv med deres produkter. De sørger for, at du som forælder kan stole på dem hver dag.

Kærligt
Flow Amsterdam er inspireret af den ubetingede kærlighed, du som forælder føler for dit barn. Når de designer deres produkter, tænker de derfor altid over, hvordan du som forælder kan give dem den kærlighed, tryghed og selvtillid, de har brug for under deres tidlige udvikling.

Støttende
Når de designer produkterne, tænker de altid fra brugerens synspunkt, hvilket gør dem funktionel i første omgang. Deres produkter er nemme at bruge og af høj kvalitet. De leder altid efter nye og originale måder at give substans til dette.

Stilfuld
De designer produkter, der ikke kun er funktionelle, men ogsĂĄ stilfulde. Med deres produkter viser de, at enkelhed, funktionalitet og stil perfekt kan kombineres.

Vil du gerne se tryghedsbamser af andre mærker? Du finder dem her: Tryghedsbamser

Hvis du gerne vil læse mere henviser vi til deres egen hjemmeside.