• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

SoKind

Renhed og Miljøbevidsthed

SoKind skriver…

Vores mission er at skabe en ny standard indenfor hudpleje til mor og baby med simple formuleringer, naturlige ingredienser og altid med miljøet for øje.

En ny standard

Vi vil skabe et naturligt og effektivt alternativ på det ellers mangelfulde marked for bekymringsfri hudpleje til mor og baby. De formulerer hudpleje på principper af renhed og miljøbevidsthed.

Vi har skabt naturlige, parfumefri og allergivenlige hudplejeprodukter for at sikre det højeste niveau af nærende formuleringer til sensitiv babyhud og den belastede gravide hud samt den sårbare efterfødselsperiode.

Effektive Naturlige Ingredienser

Vores ingredienser bliver sourcet lokalt, når det er muligt, og de er alle nøje udvalgt til at sikre den højeste kvalitet. Vi har endvidere sortlistet en lang række af potentielle hormonforstyrrende ingredienser og andre skadelige tilsætningsstoffer fra vores videnskabeligt baserede formuleringer.

Disse er nogle af de afviste komponenter:

/ Alkohol
/ Parfume
/ Ingredienser testet pĂĄ dyr
/ Acetone
/ Farvestoffer

Bæredygtig Emballage

Med SoKind stræber vi mod at lave et vigtigt skifte i hvert trin af vores produktion, for at nedsætte vores økologiske fodspor.

Vores ressourceeffektive emballage sørger for at vores fodspor holdes nede pĂĄ et minimum – især nĂĄr den sendes gennem genbrugs- og genanvendelsesprocesser. Alle vores æsker er lavet af miljøvenligt, FSC-certificeret pap, som er 100% biologisk nedbrydeligt. Vores flasker fremstilles af genbrugsglas og plastik, der er biologisk nedbrydeligt fra vedvarende og bæredygtigt kultiverede sukkeroer. De kan genbruges uendeligt.

Alle vores leverandører er desuden forpligtede til at overholde vores adfærdskodeks om bæredygtighed, etik og kvalitetskrav.

Vores Historie

SoKind er skabt med et ønske om, at lave den bedste og mest simple hudpleje til kvinder før, under og efter graviditet, og ikke mindst til vores børns sensitive hud. Det er svært at finde hudpleje, som både er naturlig, sikkert og plejende. Det skal være nemt, at vælge naturlige og plejenede produkter, både til dig selv og din baby, og det er derfor vi har valgt at lave SoKind.

SoKinds mission er, at skabe effektiv og plejende hudpleje, som er sikkert at bruge for gravide kvinder og ammende mødre, og samtidig også er sikkert og plejende for vores børns sensitive hud. Hvert produkt er skabt med omtanke, om naturlig og bæredygtig hudpleje i fokus.