• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Frigg

Dansk design

Frigg skriver:

FRIGG kom til verden i 2021, men rejsen mod fødslen af vores suttemærke startede år inden det.

Vores ønske om at skabe den bedste sut muligt har fået os til at tænke ud af boksen for at bringe noget nyt og innovativt til suttemarkedet. Vores drøm var at skabe en kombination af beroligende komfort, sikkerhed og førsteklasses dansk design. En sut der fremmer sundhed og velvære for vores små. Vi opbygger en naturlig forbindelse til børn for at få dem til at føle sig trygge og trøstede og give dem en følelse af moderlig kærlighed.

FØLELSEN AF MODERLIG KÆRLIGHED

Vores brand-DNA handler om at tilbyde det, som moderlig kærlighed står for: sikre, sunde og beroligende valg for vores små.

Vores brands fokus er moderlig kærlighed. Inspirationen kommer fra den nordiske mytologi, og mere specifikt moderens gudinde Frigg, der kæmpede for at beskytte børn for enhver pris og samtidig give dem tryghed og komfort.

Hendes moderlige kærlighed er sjælen i vores sutter, og det skaber en naturlig forbindelse mellem FRIGG og børn. Så længe det er en del af et barns liv, vil moderlig kærlighed fyldt med sikkerhed og beroligende komfort altid være til stede.

KONSTANT FORBEDRING AF DESIGN OG MATERIALEVALG

Med FRIGG træffer du et sundt og sikkert valg for din lille, i en verden fyldt med usunde og usikre alternativer. Vi forbedrer konstant vores sutter for at tilbyde de sikreste og sundeste muligheder for børn. Med grundig testning og innovativ tænkning sørger vi for, at de er sikre at bruge uden nogen form for fare for vores børn.

Med vores sutter ønsker vi simpelthen at skille os ud. Og det gør vi! Med vores innovative måde at samle vores sutter på. En simpel 4-trins proces med at forbinde vores suttedele sikrer, at ingen af materialerne udsættes for nogen form for stress.

For altid at tilbyde det bedste for vores små vil vi aldrig stoppe med at forbedre vores design og materialevalg, når vi producerer FRIGG sutter.

Frigg, Moderens og Frugtbarhedens Gudinde, og hendes repræsentation af moderlig kærlighed, er ånden i vores FRIGG sutter. Hun har ført os tilbage til vores nordiske rødder og fået os til at værdsætte dem endnu mere. Med FRIGG viser vi vores værdsættelse for vores stærke nordiske rødder, som afspejles i designet af vores sutter. Vi har skabt en sut, der udtrykker, hvad dansk design handler om: førsteklasses funktionalitet, ukompromitterende materialevalg og minimalistisk, karakteristisk æstetik.

EN DEL AF EN UNIK DANSK DESIGNTRADITION

I Danmark har vi en unik designtradition med fokus på funktionalitet og minimalisme. Med vores FRIGG sutter ønsker vi at føre denne tradition videre, samtidig med at vi gør dem moderne, så de passer perfekt ind i moderne familiers liv. Både Daisy, Rope, Moon Phase, Fairytale, Lucky og Butterfly har moderne detaljer, der fanger øjet hos enhver moderne mor. Vi har forvandlet det klassiske design til en innovativ udgave med moderne twists. Vores sutter er 100% designet og fremstillet i Danmark (som de eneste sutter på markedet), og lidt efter lidt får vi mulighed for at sprede vores nordiske rødder rundt om i verden

Hvis du gerne vil læse mere om FRIGG, kan du finde mere information her.