• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Olli Ella

Magiske drømme...

Søstrene…

Olli Ella er ikke bare et brand – det er en kærlighedsfyldt fortælling om to søstre, der altid har drømt om at skabe noget magisk sammen. Allerede fra en tidlig alder har disse søstre ladet deres fantasi og kreativitet udfolde sig gennem tegninger og legende købmandsleg på deres værelser. Deres fælles drøm var at skabe noget ekstraordinært og magisk for børnene i verden.

Hemmeligheden

Men her er hemmeligheden bag Olli Ella – søstrene er stadig selv børn, selv før de er designere. De bevarer den samme legesyge ånd og fascination for legetøj og skatte, som de gjorde i deres tidlige år. Selv som voksne har de aldrig mistet glæden ved at samle på sjove og unikke ting. Og nu, som mødre til i alt otte børn mellem dem, er de spændte på at fortsætte deres eventyrlige rejse.

For søstrene handler det ikke kun om at designe til deres hjem og garderober. De ønsker at bringe ubesværet leg og funktionalitet ind i hver eneste kreation. De kombinerer stilfuldt design med legefuld funktionalitet for at skabe produkter, der er lige så smukke som de er brugbare.

De takker dig for at være en del af deres rejse, og for at bringe et stykke af Olli Ella-magien ind i dit eget liv. Det er sammen med dedikerede og eventyrlystne mennesker som dig, at Olli Ella kan fortsætte med at skabe magiske og mindeværdige oplevelser for børn og familier overalt.

Tryghedsbamser

The Little Lavender er stolt af at være forhandler af de vidunderlige Olli Ella tryghedsbamser. Disse bamser er ikke kun utroligt nuttede at se på, men de er også skabt med sikkerhed og omsorg for de helt nyfødte.

Når det kommer til vores små elskede babyer, er tryghed og sikkerhed af allerstørste betydning.

Olli Ella tryghedsbamser er skabt med netop dette i tankerne. Hver eneste detalje, fra blødheden af stoffet til fastgørelsesmetoderne, er nøje udvalgt for at sikre en tryg og sikker oplevelse for de helt nyfødte.

Olli Ella er et eksklusivt børneunivers i lækre kvaliteter. Du kan læse mere her.