• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Cocoon soveposer

Til de nyfødte

Merino uld cocoon sovepose

Vi er begejstrede for at præsentere vores eksklusive soveposekollektion, der er lavet af 100% Italiensk Merino uld.

En merino uld cocoon sovepose er helt perfekt til de nyfødte. Den er beregnet til, at din baby kan sove sin lur et dejligt trygt og varmt sted. Et trygt sted hvor din baby er puttet om, og minder din baby om tiden i din mave.

Cocoon soveposer er endnu ikke så udbredt i Danmark, men de er virkelig fantastiske! De giver ligesom svøb en dejlig tryghed. Mange har stor glæde af en cocoon sovepose til deres baby, da den kan give mere ro og dermed falder din baby hurtigere i søvn og sover længere.

Anbefales at bruges til korte lure i løbet af dagen under opsyn.

Bold Bamboo

Vi har valgt at forhandle cocoon soveposer fra det Hollandske mærke Bold Bamboo. Vi har bl.a. valgt Bold Bamboo, fordi de lave cocoon soveposer fra 100% Italiensk merinould. Merino uld er perfekt til små børn, da ulden har mange gode funktioner.

  • Merino uld kradser ikke og virker beroligende på babys sensitive hud.
  • Ulden er selvrensende og har derfor kun brug for at blive vasket meget sjældent. Du kan lade den lufte udenfor hvis den trænger til fornyet duft.
  • Merino uld kan bruges hele året, da den selv sørger for at regulere varmen, så baby hverken bliver for kold eller for varm.
  • Det er miljøvenlig og bæredygtig. Merino uld er et naturligt materiale, der er forankret i naturen og bidrager til et mere bæredygtigt valg for vores små.

Udover at Bold Bamboo vælger de bedste materialer til deres produkter har vi også valgt dem pga. følgende:

Bold Bamboo skriver:

Vores produkter er udelukkende fremstillet i EU af et lille støttet ansættelsesfirma. Ved at købe vores produkter leverer du simpelthen et job til folk, der har meget små chancer på arbejdsmarkedet. De er ofte psykisk eller fysisk syge, men de ville elske at leve på en måde, som vi alle gør.

Hvert år donerer vi 10% af vores indkomst til børn og familier i nød. Det er vores overbevisning, at selv en lille smule penge/et par af Bold Bamboo-produkter kan gøre en forskel, når de gives med et godt hjerte. Deltag i vores bevægelse – shop småt og ansvarligt.

Find flere vare fra Bold Bamboo her.

Læs mere om Bold Bamboo her.