• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Mrs. Mama

Dårlige nætter? Opdag et lille hjælpemiddel!

848 720 Mrs. Mama
  • Sanne
Tyngdedyne

White Noise: hvordan hvid støj kan hjælpe din baby til drømmelandet.

Hvor kan det være irriterende, de der søvnløse nætter… Din baby sover urolig eller vågner alt for mange gange om natten. Vidste du, at der findes en masse gode hjælpemidler, som kan hjælpe din baby til en god nattesøvn? Læs her mere om et af dem…

Hvad er White Noise?

White Noise eller hvid støj er en konstant, monoton lyd, såsom for eksempel lyden af ​​en støvsuger, en ventilator eller en hårtørrer. Den slukker for andre omgivende lyde, hvilket gør det nemmere for din baby at falde i søvn og blive ved med at sove. Hvid støj er ikke et vidundermiddel til grædende babyer, men det er meget genkendeligt og betryggende for dit barn. Det minder ham eller hende om den beroligende støj, han/hun hørte i 9 måneder i din mave.

Til de helt nyfødte kan en White Noise Speaker derfor være et rigtig godt hjælpemiddel til at lade din baby falde til ro.

White Noise

Virker beroligende

Der er flere undersøgelser som viser, at hvid støj virker beroligende på de fleste nyfødte. Hvis man introducerer barnet for hvid støj ret hurtigt efter fødslen, så vil barnet holde op med at græde og falde til ro eller i søvn. For babyer virker f.eks. hjertelyd og livmoderlyd, som barnet kender fra tiden i din mave, beroligende. Man kan finde videoer på nettet, hvor man kan se en baby græde og så tændes der for hvid støj og barnet falder til ro med det samme…

Ammehjælp

Det kan lyde mærkeligt, men hvid støj kan faktisk hjælpe dit barn gennem amning hvis barnet nægter at tage brystet. Det sker ofte, at et barn der græder, nægter at tage brystet, men når han/hun hører lyden af en hårtørrer, en støvsuger eller vand, straks falder til ro og dermed har roen til at spise.

Hvad skal du være opmærksom på

  • Sikrer dig at lyden ikke afspilles så højt, at det faktisk kan skade dit barns ører. Man anbefaler en støjgrænse på 50 db.
  • Ikke alle børn er glade for hvid støj. Nogle børn falder faktisk ikke til ro ved det, og så skal man ikke bruge det.
  • Det er en god ide at slukke for hvid støj når dit barn er faldet i søvn, så det ikke bliver afhængig af lyden.

Man kan få White Noise i bamser, som en app til din telefon eller iPad eller som en speaker.

Med ønsket om en god nattesøvn til din baby og dig,

Sanne

Del gerne indlægget med andre, du tror kan have glæde af det.