• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Jollein Musik Uro Teddy Bear
Wild Rose

179,00 kr.

Musik uro i form af en rigtig sød lille bjørn, der vil spille en dejlig afslappede sang for din guldklump!

Denne musik uro spiller sangen ‘you are my sunshine’, når du trækker i snoren. Dette kan have en beroligende effekt på din baby.

Mål: 20 cm x 17 cm x 7 cm (hxbxl)

5 på lager

Varenummer (SKU): 8717329388758 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Musik uro – en tryg følgesvend til din baby

Skab en magisk atmosfære for din baby med vores charmerende musikuro, formet som en nuttet lille bjørn. Denne musikuro er designet til at spille en afslappende melodi, der beroliger og glæder dit barn, hvilket gør det til et uundværligt element i babyens soverutine.

En beroligende melodi

Når du trækker i snoren på vores musik uro, begynder den at spille den søde melodi “You Are My Sunshine.” Denne blide sang fylder rummet og skaber en rolig atmosfære, der hjælper din baby med at finde fred og ro. Musik uroens blide toner er designet til at formidle en følelse af tryghed, der minder om kærligheden og sikkerheden fra en forælders favn.

Mere end bare underholdning

Vores musik uro er mere end blot en kilde til underholdning; den fungerer som en del af en soveritual for dit barn. Genkendelige melodier og beroligende toner signalerer til din baby, at det nu er tid til at sove. Dette ritual hjælper dit barn med at forstå, at dagen er ovre, og det er tid til at hvile, hvilket gør overgangen til søvn naturlig og behagelig.

Perfekt til hjemmet og på farten

Uanset om I er hjemme eller tilbringer natten væk fra hjemmet, vil denne musik uro være en konstant kilde til komfort. Den velkendte melodi vil hjælpe dit barn med at føle sig tryg i forskellige omgivelser og sikre en rolig nattesøvn, uanset hvor I befinder jer.

Et must-have til den vordende mor

Gør din graviditet endnu mere særlig ved regelmæssigt at spille musik uroens melodi nær din mave. Din baby vil genkende melodien, når den er født, hvilket skaber en øjeblikkelig følelse af tryghed. Musikuroen er derfor en ideel gave til baby showers, dåbsgaver, eller som en særlig opmærksomhed til en nybagt mor.

Forkæl din baby

Giv din baby gaven af ro og glæde med vores bjørneformet musik uro. Denne uro vil ikke kun skabe en følelse af sikkerhed, men også stimulere dit barns sanser og bringe smil til dagligdagen. Oplev, hvordan vores musikuro kan transformere puttetid til en glædelig og beroligende oplevelse.

Udforsk vores sortiment af musik uroer og vælg den perfekte til dit barns soveværelse i dag!

Farve: Wild Rose

Materiale: 100% bouclé polyester. Indersiden er fyldt med 100% polyesterfiberfyld

Mål: 20 cm x 17 cm x 7 cm (hxbxl)
Hvis du gerne vil vide mere om mærket Jollein, henviser vi direkte til deres hjemmeside: Jollein

Yderligere information

Vægt 0,110 kg