• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

ColorStories stræklagen tremmeseng
Temo

244,00 kr.

  • Oeko-Tex certificering: Sikrer fraværet af skadelige stoffer for en tryg og sikker søvn.
  • Perfekt pasform: Designet til at passe på standard tremmesenge med målene 120×60 cm, sikrer en glat og sikker soveflade.
  • Høj kvalitet: Fremstillet af det blødeste bomuld, der tilbyder både komfort og holdbarhed.
  • Stilfuldt design: Tilgængelig i forskellige mønstre og farver, der let kan matches med andet sengetøj og tilfører charme til børneværelset.
  • Nem vedligeholdelse: Kan vaskes i maskine og tåler tørretumbling, hvilket gør det let at holde rent og friskt.
  • Øko-venlig produktion: Fremstillet med miljøbevidsthed, mindsker vand- og energiforbrug samt tekstilspild.

Med disse egenskaber sikrer ColorStories stræklagen, at dit barns søvn er både behagelig og sund.

Mål: L:120cm og B:60 cm

2 på lager

Varenummer (SKU): 5904067052543 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Stræklagen til børneseng

Når det kommer til dit barns søvnkvalitet, spiller valget af sengetøj en kritisk rolle. Vores stræklagen fra ColorStories er nøje designet til at tilbyde en sikker og blød soveflade, der sikrer dit barn den bedste hvile hver nat.

Prioriteret sikkerhed og topkvalitet

Dette stræklagen til børneseng er fremstillet af 100% Oeko-Tex certificeret bomuld, hvilket betyder at det er fri for skadelige kemikalier og sikker til brug fra de første dage. Med denne certificering kan du føle dig sikker på, at lagenet opfylder strenge europæiske standarder og er skånsomt mod dit barns hud.

Blødhed der fremmer god søvn

Vores stræklagen er fremstillet af fint, højkvalitets bomuld, der er behandlet for at opnå maksimal blødhed. Denne ekstra bløde tekstur er ikke kun behagelig for barnet at røre ved, men også åndbar, hvilket er afgørende for at forhindre overophedning og opretholde en behagelig kropstemperatur gennem hele natten.

Perfekt tilpasning og sikkerhed

Lagenet måler 120×60 cm og passer derfor perfekt til standard børnesengemadrasser op til 8 cm i højden. Med sit elastiske bånd rundt om kanten, holder lagenet sig på plads og undgår at krølle, hvilket sikrer en sikker og behagelig soveoverflade for dit barn.

Let at holde rent

Designet med de travle forældre i tankerne, er vores lagen nemt at vedligeholde. Det tåler maskinvask ved både 40 og 60 grader og kan mildt tørretumbles, hvilket gør det praktisk at holde rent og hygiejnisk uden bekymringer om at miste form eller farve.

Elegant design, der passer ind overalt

Ikke alene er lagenet funktionelt, det er også stilfuldt. Det fås i forskellige rolige pastelfarver og mønstre, som let kan integreres i ethvert børneværelses dekor. Det er en smuk tilføjelse, der forbedrer ethvert rum med sit moderne og stilrene udseende.

Ved at vælge vores stræklagen fra ColorStories sikres ikke kun komfort og sikkerhed for dit barn, men også en harmonisk og stilfuld atmosfære i soveværelset.

Hvis du leder efter dyner fra ColorStories, kan du finde dem her.

OBS: Vi anbefaler at du altid følger Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Yderligere information

Vægt 0,185 kg
Størrelse

60 cm – 0 til 3 mdr