• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

SoKind fugtighedscreme – Tiny Softness

205,00 kr.

En intensiv og nærende body lotion der hjælper med at genoprette og vedligeholde hudens naturlige barriere. Den er nænsomt formuleret med milde naturlige ingredienser.

125 ml

1 på lager

Varenummer (SKU): 5745000074013 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

SoKind Tiny Softness: Naturlig og skånsom pleje for sensitiv hud

Velkommen til en nærmere kig på SoKind Tiny Softness, en hudplejeserie designet specielt til at berolige og nære sensitiv hud. Dette produkt er ikke kun effektivt til at håndtere irriteret og rød hud, men også til at tilbyde let og fugtgivende pleje der dybt nærer og beskytter.

Beroligende og nærende effekter

SoKind Tiny Softness er fremstillet for at imødekomme behovene hos personer med sensitiv hud. Det tilbyder intensiv pleje der beroliger huden og reducerer irritationer. Med sin lette formel, er denne hudplejeserie perfekt til daglig brug, og efterlader huden blød og velplejet uden at føles tung eller fedtet.

Naturlige og effektive hovedingredienser
  • Havreolie: En nøgleingrediens i Tiny Softness, havreolie arbejder for at sikre en sund hudbarriere ved at opretholde fugtbalancen. Den har også anti-inflammatoriske egenskaber, som er essentielle for at reducere rødme og irritation.
  • Jojobaolie: Kendt for sine reparative egenskaber, hjælper jojobaolie med at genoprette beskadigede hudceller og sikrer dybdegående fugt til huden.
  • Aloe Vera-bladsaft: Denne kraftfulde ingrediens understøtter hudens evne til at regenerere og virker ligeledes anti-inflammatorisk.
  • Sheasmør: En fantastisk fugtbinder, sheasmør låser fugtigheden inde i huden og giver langvarig hydrering samt beskyttelse mod ydre elementer.
Bæredygtig formulering og produktion

SoKind Tiny Softness er stolt formuleret og produceret i Danmark, med en stærk vægt på bæredygtighed. Produktet leveres i miljøvenlig emballage, hvilket understreger brandets engagement i at minimere miljøpåvirkningen.

Ren og sikker sammensætning

Denne hudplejeserie er fri for farvestoffer, vegansk, og indeholder hverken ftalater, duft eller alkohol. Derudover er den ikke testet på dyr, hvilket gør den til et etisk valg for forbrugere, der værdsætter dyrevelfærd og ren hudpleje.

Velegnet til alle hudtyper

Takket være dens skånsomme formulering, er Tiny Softness ideel for alle hudtyper, inklusiv dem med ekstra sensitiv hud. Denne alsidighed gør den til et must-have i ethvert hjem, der prioriterer kvalitet og omsorg i deres hudplejerutine.

SoKind Tiny Softness tilbyder mere end bare hudpleje; det tilbyder en helhedsoplevelse, der plejer, beskytter og respekterer både hud og miljø. Vælg SoKind Tiny Softness for at give din hud den bedste behandling med respekt for naturen.

Her finder du alle produkter fra SoKind.

Vil du læse mere om SoKind henviser vi til deres hjemmeside.

SoKind Tiny Softness ingredienser

Aqua, Glycerin*, Pentylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Gluconolactone, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Avena Sativa Kernel Extract, Glyceryl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Gluconate

*økologisk ingrediens

Yderligere information

Vægt 0,3 kg