• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Jollein bamse dukke
Dave

159,00 kr.

Opdag vores charmerende dukke, en perfekt legekammerat designet til at bringe komfort og glæde til dit barns hverdag, lige fra fødslen.

Med sit beroligende udtryk og bløde, krammevenlige design er denne dukke ideel til at udvikle sociale færdigheder og empati hos børn. Den elegante blå kjole og det detaljerige design gør hende til en ideel gave til enhver lejlighed, sikrende langvarigt venskab og leg.

  • Størrelse (h x b): 32 x 10

2 på lager

Varenummer (SKU): 8717329388925 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mød superheltdukken – dit barns nye eventyrlige legekammerat

Introducer dit barn til en verden af heroiske eventyr med vores superheltdokke! Denne charmerende dukke er klædt som en superhelt, komplet med maske og en lynklædt dragt, og den er perfekt til at stimulere barnets fantasi og opfordre til leg og rollespil.

Designet til fantasifuld leg

Vores superheltdukke er mere end blot en almindelig dukke. Den er designet med bevægelige arme og ben, der gør den i stand til at sidde selvstændigt eller deltage i ethvert te-selskab eller superhelt-mission, som dit barn kan forestille sig. Den bløde, plyssede tekstur er skøn mod huden, hvilket gør dukken til den ideelle krammeven til små børnehænder.

Perfekt følgesvend til enhver tid

Ikke kun er denne dukke en fantastisk legekammerat i dagtimerne, men dens trygge og velkendte udseende gør den også til en oplagt trøstende ven ved sengetid. Med sit venlige, eventyrlige udseende, bliver dukken hurtigt en del af familien og bringer glæde og sikkerhed til dit barns hjerte.

Den ideelle gave

Leder du efter den perfekte gave til en fødselsdag, jul, eller som en unik barselsgave? Vores superheltdukke er et sikkert hit. Det tidløse design og den høje kvalitet sikrer, at denne dukke kan blive en del af familien i mange år fremover. Dens charmerende udseende og kærlige natur gør den til en hurtig favorit blandt børn.

Let vedligeholdelse for langvarig glæde

Til trods for den detaljerede fremstilling og det bløde materiale, er vores superheltdukke designet til at være nem at vedligeholde. Den kan håndvaskes og tørres fladt, så den altid ser frisk og indbydende ud. Dette sikrer, at dukken kan holde til mange års leg og kram.

Giv dit barn en gave, der bringer både eventyr og tryghed ind i deres liv med vores håndlavede superheltdukke. Se glæden og spændingen den bringer, dag efter dag.

Find her flere varer fra Jollein.

Vil du vide mere om Jollein, kan du finde det her: Jollein

Du kunne også være interesseret i…

Yderligere information

Vægt 0,078 kg
Farve

Pale Pink, Caramel, Nougat, Storm Grey, Ash Green, Jeans Blue, Ivory

Du kunne også være interesseret i...