• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Jollein sutteklud frotté Leaf
Wild Rose

79,00 kr.

Rigtig sød sutteklud lavet af frotté,  super praktisk til at hænge på din lille babys sut. Sutten går ikke så let tabt, og kluden bliver straks til en krammeven, der giver tryghed til din baby.

Suttekluden har form som et lille blad, og frottéstoffet har en ekstra blød finish, der gør den uimodståelig at kramme. På spidsen af bladet er der en knude, som din baby kan fumle med for at falde i søvn.

OEKO-TEX® Certificering – Sikkerhed og Kvalitet

Suttekluden er OEKO-TEX® certificerede, hvilket garanterer, at den er fri for skadelige kemikalier og sikre for direkte kontakt med babyens hud. Denne globale standard sikrer også, at produkterne er produceret med hensyn til miljøet.

  • Størrelse (h x b): 20 x 10

3 på lager

Varenummer (SKU): 8717329387430 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sutteklud: Et Must-Have for nyfødte

Sutteklude er essentielle for nyfødtes trivsel, fungerende som en blød og kærlig trøstekilde lige fra starten. Disse klude er designet for at tilbyde både tryghed og komfort og bliver hurtigt uundværlige i hverdagen med en nyfødt.

Tidlig introduktion til sutteklud

Fra de allerførste dage kan du sikkert introducere en sutteklud til din nyfødte. Nyfødte har ofte en instinktiv trang til at sutte, og en sutteklud kan tilbyde nødvendig beroligelse og efterligne den nærhed, de føler i livmoderen.

Fordele ved en sutteklud

Sutteklude har flere værdifulde fordele:

  • Trøst og beroligelse: De hjælper med at lindre og trøste din baby, skabende en tryg zone under urolige stunder.
  • Mild mod huden: Det er kritisk at vælge sutteklude lavet af bløde, åndbare materialer som frotté, der er behagelige mod barnets sarte hud og undgår irritation.
  • Visuel og taktil stimulation: Tilgængelig i en række former og farver, kan disse klude stimulere din babys syn og følesans og fremme tidlig udvikling.
OEKO-TEX® Certificeret – Et trygt valg

Vores sutteklude kommer med OEKO-TEX® certificering, hvilket sikrer, at de er fri for skadelige stoffer og sikre mod direkte hudkontakt. Denne certificering viser vores engagement i både sikkerhed og miljøbevidsthed.

Anvendelsesmuligheder og vedligeholdelse

Suttekludens alsidighed gør den til en praktisk ledsager i dagligdagen, anvendelig som både dække under amning eller som en beskyttende underlag. De er lette at vedligeholde, kan vaskes i maskinen, og deres holdbarhed sikrer langvarig brug.

Sutteklude er mere end blot praktiske; de er en kilde til trøst og tryghed for både baby og forældre. Ved at vælge en kvalitets sutteklud fra vores sortiment, investerer du i dit barns komfort og sikkerhed fra de første levedage.

Her kan du finde flere varer fra Jollein.

Vil du vide mere om Jollein, kan du finde det her: Jollein

Yderligere information

Vægt 0,020 kg
Farve

Pale Pink, Caramel, Nougat, Storm Grey, Ash Green, Jeans Blue, Ivory

Du kunne også være interesseret i...