• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Jollein ekstra store stofbleer 2-pack
Nostalgic Ride

149,00 kr.

Fantastiske store stofbleer i 2-pack, der er designet til at give den ultimative tryghed og komfort til babyer og småbørn.

Vi har valgt at forhandle ekstra store stofbleer, så der er ekstra meget at kramme til. Den subtile duft af babyens eget stofble kan have en beroligende virkning og hjælper din baby med at falde i søvn eller føle sig mere trygge under lur og hvile.

OEKO-TEX® Certificering

Vores stofbleer har OEKO-TEX® certificering, der garanterer produktion uden skadelige kemikalier. Denne globale standard bekræfter, at vores stofbleer er sikre for dit barns hud og fremstillet med miljømæssig ansvarlighed.

Størrelse: 115 x 115 cm

2 på lager

Varenummer (SKU): 8717329387911 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Stofble – Oplev komforten og trygheden

Store stofbleer er et fantastisk valg for at tilbyde nyfødte og småbørn ekstra komfort og tryghed. Hos Mrs. Mama har vi omhyggeligt udvalgt disse generøst dimensionerede stofbleer, målende 115 x 115 cm, perfekte til at indhylle din lille skat og give en varm, tryg oplevelse.

Blødhed og sikkerhed

Vores udvalgte stofbleer fra Jollein er fremstillet af et blødt, åndbart materiale, der skaber en beroligende fornemmelse for dit barn. Denne store stofble giver mulighed for en omfavnende indpakning, der efterligner den velkendte tryghed af at være i moderens skød. Den bløde tekstur giver en kærtegnende oplevelse, som din baby vil nyde og finde trøst i, især når de skal sove eller når de introduceres til nye omgivelser.

OEKO-TEX® Certificering – Sikkerhed og kvalitet

Stofbleerne er OEKO-TEX® certificerede, hvilket betyder, at de er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og er sikre for dit barns hud. Denne globale standard for tekstilsikkerhed sikrer, at hver stofble ikke kun er sikker for direkte kontakt med dit barns hud, men også produceret med hensyn til miljøet.

Multifunktionalitet i dagligdagen

Disse stofbleer er ikke kun ideelle for komfort; de er også ekstremt praktiske. Med deres store størrelse kan de bruges til forskellige formål, såsom et let tæppe i barnevognen på varme dage eller som en beskyttende underlag, når du skal skifte bleer eller amme. De kan også tjene som et diskret skærm for privatliv under amning.

Bæredygtighed

Valget af stofbleer er ikke kun godt for dit barn, men også for miljøet. Ved at bruge genanvendelige stofbleer reducerer du behovet for engangsbleer, og du bidrager til at beskytte vores planet. Disse stofbleer kan vaskes og genbruges flere gange, og deres holdbarhed betyder, at de vil være en del af dit barns liv i mange år.

Bekymringsfri komfort

Med vores store stofbleer kan du føle dig sikker på, at dit barns komfort og velvære er i gode hænder. Disse alsidige, bløde og åndbare stofbleer er en pålidelig tilføjelse til din dagligdag.. Invester i den bedste start for dit barn og vær med til at skabe glæde og komfortable stunder for din lille skat.

Udforsk de mange anvendelsesmuligheder med vores store stofbleer og lad dit barn opleve den ultimative komfort og tryghed med vores bløde tekstilvenner. Gå ikke glip af muligheden for at skabe mindeværdige øjeblikke for dit barn – køb vores store stofbleer i dag.

Mål: 115 cm x 115 cm

Her finder du flere varer fra Jollein.

Vil du vide mere om Jollein, kan du finde det her: Jollein

Yderligere information

Vægt 0,465 kg
Farve

Pale Pink, Caramel, Nougat, Storm Grey, Ash Green, Jeans Blue, Ivory