• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Jollein kørepose
Puffed – Biscuit

469,00 kr.

Køreposen er en essentiel tilføjelse til din babys udstyr, der sikrer varme og komfort under alle ture.

Denne universelle kørepose, der passer til alle kategori 0 autostole med tre- eller fem-punktsseler, gør det nemt at sikre din baby både i autostol og barnevogn.

Med praktiske lynlåsåbninger og let vedligehold er den ideel for travle forældre. Opdag, hvordan denne kørepose kan gøre dine daglige rejser både sikrere og mere bekvemme.

Mål: L:73 cm og B:43 cm

2 på lager

Varenummer (SKU): 8717329388574 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kørepose til din lille: Et must-have for aktive familier

Køreposen er en sand livredder for forældre, der ofte er på farten med deres barn. Med en fuldt åbnbar lynlås kan du nemt lægge din baby i posen og lige så let tage dem ud igen. Denne funktion gør køreposen til et essentielt redskab i hverdagen, især når det kommer til hurtige ærinder eller længere rejser.

Sikkerhed og komfort i højsædet

Tilpasset til alle kategori 0 bilsæder med tre- eller fem-punktsseler, denne kørepose sikrer, at din baby altid er ordentligt sikret under kørsel. Praktiske åbninger på bagsiden gør det enkelt at fastgøre og justere selerne, hvilket forbedrer både sikkerhed og funktionalitet. Køreposen sikrer, at din baby altid er beskyttet og sikkert fastspændt, uanset transportmidlet.

Varme og komfort under alle forhold

Køreposen er designet til at levere vedvarende varme og beskyttelse mod elementerne, hvilket gør den ideel til brug både i autostolen og i barnevognen. Den sikrer, at dit barn forbliver behageligt varmt på selv de køligere dage, hvilket gør den til en uundværlig del af barnets udstyr gennem alle årstider.

Let at rengøre og vedligeholde

Med en design, der tillader fuld åbning, er køreposen nem at vedligeholde. Den kan vaskes i maskine, hvilket er ideelt for travle forældre, der har brug for hurtige løsninger i hverdagen. Det praktiske design gør det muligt at holde posen ren og frisk med minimal indsats.

Ved at vælge denne kørepose, vælger du ikke kun en praktisk løsning til daglig transport, men også en partner, der sikrer, at din lille nyder høj komfort og sikkerhed under alle rejser. Få en enklere og mere komfortabel dagligdag med den rette kørepose til din lille.

Mål:

L:73 cm og B:43 cm

Her finder du andre varer fra Jollein.

OBS: Følg altid Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Du kunne også være interesseret i…

Yderligere information

Vægt 0,280 kg
Størrelse

60 cm – 0 til 3 mdr