• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

ColorStories stræklagen tremmeseng
Forest Sister

244,00 kr.

  • Oeko-Tex certificering: Sikrer fraværet af skadelige stoffer for en tryg og sikker søvn.
  • Perfekt pasform: Designet til at passe på standard tremmesenge med målene 120×60 cm, sikrer en glat og sikker soveflade.
  • Høj kvalitet: Fremstillet af det blødeste bomuld, der tilbyder både komfort og holdbarhed.
  • Stilfuldt design: Tilgængelig i forskellige mønstre og farver, der let kan matches med andet sengetøj og tilfører charme til børneværelset.
  • Nem vedligeholdelse: Kan vaskes i maskine og tåler tørretumbling, hvilket gør det let at holde rent og friskt.
  • Øko-venlig produktion: Fremstillet med miljøbevidsthed, mindsker vand- og energiforbrug samt tekstilspild.

Med disse egenskaber sikrer ColorStories stræklagen, at dit barns søvn er både behagelig og sund.

Mål: L:120cm og B:60 cm

2 på lager

Varenummer (SKU): 5904067051393 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Stræklagen til tremmeseng

Når det kommer til dit barns velbefindende, er valget af soveprodukter af højeste betydning. ColorStories’ stræklagen tilbyder fremragende blødhed og sikkerhed, hvilket gør det til et uundværligt element i dit barns sovemiljø.

Sikkerhed og kvalitet

Stræklagenet er produceret af 100% bomuld og er certificeret efter Oeko-Tex Standard 100, hvilket garanterer, at det er fri for skadelige stoffer. Dette certifikat bekræfter, at lagenet er sikkert for dit barn og overholder strenge europæiske standarder for børneprodukter.

Uovertruffen blødhed og komfort

Vores stræklagen er lavet af fineste bomuld, der er ekstra blødgjort for at sikre en silkeagtig overflade. Denne blødhed er skånsom mod dit barns hud og tillader huden at ånde, hvilket er essentielt for at opretholde en behagelig og stabil kropstemperatur gennem natten.

Perfekt pasform

Designet til at passe på en madras, der måler 120×60 cm, og har en elastisk kant for at sikre en stram og sikker pasform. Dette forhindrer lagenet i at bevæge sig og sikrer, at dit barn sover trygt og roligt.

Holdbarhed og vedligeholdelse

Dette stræklagen til tremmeseng er let at vedligeholde; det kan vaskes i maskine ved 40 og 60 grader og tåler både strygning og mild tørretumbling. Denne brugervenlighed sikrer, at lagenet altid er rent og friskt for din lille skat.

Elegant og stilfuldt

Tilgængelig i en række bløde pastelfarver og mønstre, passer vores stræklagen ind i enhver indretningsstil og tilføjer et stilfuldt touch til dit barns soveværelse.

Ved at vælge ColorStories’ stræklagen, får du ikke kun et produkt, der er sikkert og behageligt for dit barn, men også et smukt supplement til børneværelset.

Hvis du leder efter dyner fra ColorStories, kan du finde dem her.

OBS: Vi anbefaler at du altid følger Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Yderligere information

Vægt 0,185 kg
Størrelse

60 cm – 0 til 3 mdr