• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

ColorStories kørepose
Herbs

865,00 kr.

Opdag den alsidige sovepose, der er designet til både lift, barnevogn og autostol, og sikrer at dit barn forbliver varmt og beskyttet mod kulde og vind på alle jeres udendørs eventyr.

Denne praktiske sovepose er ideel til de kolde måneder, hvor den effektivt modstår koldt vejr og bevarer en behagelig temperatur for dit barn, uanset om I er på farten i bilen eller nyder en gåtur.

Med sin multifunktionelle design og tilpasningsdygtige bælteåbninger, tilbyder soveposen fleksibilitet og komfort, og bliver en uundværlig del af jeres rejseudstyr.

Mål: L:85 cm og B:50 cm

3 på lager

Varenummer (SKU): 5904067053472 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sovepose til barnevogn: Sikkerhed og varme på kolde dage

En af de største bekymringer som forælder er at sikre, at ens barn forbliver varmt, især i koldere vejr. Vores barnevogn sovepose er designet til effektivt at beskytte mod kulde og vind, samtidig med at den sikrer optimal termisk komfort for dit barn.

Perfekt til udendørs eventyr

Denne sovepose er ikke kun praktisk til barnevognen, men også som sovepose i autostolen. Den følger jer på alle udendørs ture og holder dit barn varmt og godt indpakket, uanset rejsemåden.

Beskyttelse mod kulde og vind

Det vindtætte ydre sikrer varme og isolering mod kulden, mens den justerbare hætte omhyggeligt beskytter dit barns hoved mod blæst. Vores efterårs-/vintermodel er fyldt med allergivenligt fleece for at garantere termisk komfort på kølige dage uden risiko for underafkøling.

Fremragende termoregulering

Det indre lag af 100% bomuld omslutter barnets følsomme hud blidt og tillader huden at ånde naturligt. Denne opbygning beskytter mod overophedning og sikrer en stabil kropstemperatur, hvilket beskytter barnet mod sved og kulde.

Ideel til de koldere måneder

Fyldet med tykt allergivenligt fleece i soveposen sikrer, at dit barn forbliver varmt, når temperaturen falder til under 15 grader. Denne sovepose er også ideel til kolde vinterdage og udflugter, hvor temperaturen kan dykke under frysepunktet.

Multifunktionel og tilpasselig

Takket være dens unikke form og tilpassede bælteåbninger, kan soveposen anvendes i lift, autostole og de fleste barnevogne. Dette gør soveposen til en alsidig ledsager, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge og situationer. Den lange lynlås gør det muligt at åbne soveposen helt og komfortabelt skifte din baby. Vi har sørget for, at den stille, glidende og nikkelfri lynlås vil være din ven på ture.

Hvordan vasker og plejer du en barnevogns sovepose?

Du kan nemt vaske din barnevogns sovepose i vaskemaskinen på skåneprogram. Brug ikke blegemiddel. Brug milde vaskemidler, der er egnede til babyers og børns hud. For at bevare produktets kvalitet, bør det ikke tørretumbles.

For hvilken alder er vores barnevogns sovepose designet?

Vi har designet vores barnevogns sovepose med tanke på de yngste rejsende fra 0 til 12 måneder. Vi har tilpasset bælteåbningerne, så soveposen ikke kun passer i barnevognsliften, men også i autostolen og klapvognen.

Vent ikke længere og skaf dig og din baby den nødvendige barnevogns sovepose i dag! Barnevogns soveposer er produkter af topkvalitet – holdbare og alsidige, hvilket gør det meget nemt at rejse med din lille.

Her finder du andre produkter fra ColorStories.

OBS: Følg altid Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Yderligere information

Vægt 0,280 kg
Størrelse

60 cm – 0 til 3 mdr