• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

ColorStories Babynest
Happy Goose Olive

685,00 kr.

Giv dit barn den perfekte start på livet med ColorStories babynest, designet til at skabe et trygt og hyggeligt miljø for dit nyfødte barn. Denne håndlavede babynest er mere end blot en soveplads; det er en beskyttende oase.

Med sit elegante design, miljøvenlige materialer og certificerede sikkerhedsstandarder, sikrer ColorStories babynest, at dit barn sover trygt og behageligt.

Perfekt som en praktisk og tankevækkende gave til nye forældre eller som en uundværlig del af din egen babyudstyr. Vælg ColorStories for kvalitet og komfort fra de allerførste dage.

Ydermål: l. 90 cm

Indvendige mål: l. 65 cm x b. 30 cm

3 på lager

Varenummer (SKU): 5904067053939 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Babynest fra ColorStories

Skab et trygt og hyggeligt miljø for jeres nyeste familiemedlem med ColorStories babynest. Denne nøje udformede babynest tilbyder et beroligende og sikkert rum, hvor jeres barn kan hvile og finde ro, hvilket sikrer god søvn fra de første dage.

Komfort og sikkerhed forenet

ColorStories babynest er mere end blot en soveplads; det er et beskyttende fristed, der omfavner jeres barn med tryghed, næsten som at være i en mors favn. Det indbydende design omfatter et lukket og varmt rum, som kan flyttes med rundt og dermed altid tilbyder trøst og afslapning.

Håndværk og kvalitet

Hver babynest er håndlavet med præcision og indeholder en stabil madras flankeret af høje kanter, der støtter barnets position og sikkerhed, uanset om det er placeret på gulvet, sofaen eller i sengen. Den aftagelige madras tillader maskinvask af hele nestet, hvilket sikrer enkel vedligeholdelse og hygiejne.

Miljøbevidst og sikker materialevalg

Alle anvendte materialer i ColorStories babynest er af høj kvalitet og bærer Oeko-Tex Standard 100 certificeringen, hvilket sikrer at de er fri for skadelige kemikalier og opfylder de strengeste europæiske standarder for sikkerhed og kvalitet.

En uundværlig del af barnets første år

ColorStories babynest er designet til at være alsidigt og dækker flere behov fra en sikker soveplads til et trygt legeområde. Det bærbare design gør det til en perfekt løsning for familier på farten eller til hjemmebrug, hvor barnet altid kan have et velkendt hvilested.

Ideel gave til nye forældre

Er du på udkig efter en gennemtænkt og nyttig gave? ColorStories babynest er det ideelle valg, der kombinerer praktisk funktionalitet med et smukt design, hvilket gør det til en værdsat gave, der bidrager til barnets velvære og sikkerhed.

Investér i et ColorStories babynest for at garantere, at jeres barn oplever optimal komfort og tryghed fra begyndelsen.

Her finder du andre produkter fra ColorStories.

OBS: Følg altid Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Yderligere information

Vægt 0,280 kg
Størrelse

60 cm – 0 til 3 mdr