• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

ColorStories Babynest
Birdsong

685,00 kr.

Giv dit barn den perfekte start på livet med ColorStories babynest, designet til at skabe et trygt og hyggeligt miljø for dit nyfødte barn. Denne håndlavede babynest er mere end blot en soveplads; det er en beskyttende oase.

Med sit elegante design, miljøvenlige materialer og certificerede sikkerhedsstandarder, sikrer ColorStories babynest, at dit barn sover trygt og behageligt.

Perfekt som en praktisk og tankevækkende gave til nye forældre eller som en uundværlig del af din egen babyudstyr. Vælg ColorStories for kvalitet og komfort fra de allerførste dage.

Ydermål: l. 90 cm

Indvendige mål: l. 65 cm x b. 30 cm

3 på lager

Varenummer (SKU): 5904067055261 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Babynest

Giv dit barn den perfekte start på tilværelsen med ColorStories babynest, skabt til at fremme ro og velvære lige fra starten. Dette nøje designet babynest byder på et indbydende og trygt miljø, der omslutter dit barn og sikrer en rolig søvn.

Komfort og sikkerhed kombineret

ColorStories babynest tilbyder mere end en almindelig hvileplads; det er en beskyttende, kærlig fristed, hvor dit barn kan finde ro så sikkert som i en mors skød. Denne specielle seng skaber et lukket og hyggeligt rum, der kan tages med overalt, og giver dit barn tryghed og afslapning i alle situationer.

Håndlavet med fokus på detaljen

Hvert babynest er håndlavet og kommer med høje kanter og en stabil madras, der understøtter dit barns stilling og sikkerhed på gulvet, sofaen eller i sengen. Madrassen er aftagelig og gør det muligt at vaske hele nestet i maskinen, hvilket sikrer let vedligeholdelse og renlighed.

Miljøbevidste og sikre materialer

Vores babynest er lavet af de fineste materialer. Alle materialer samt madrassen er desuden Oeko-Tex Standard 100 certificeret, hvilket garanterer fraværet af skadelige stoffer og overholdelse af de højeste europæiske sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

En essentiel del af dit barns første år

Designet til at være multifunktionelt, tjener ColorStories babynest flere formål fra en tryg soveplads til en sikker legeplads. Dens transportable design gør det til den ideelle løsning for rejser og familiebesøg, så dit barn altid har et velkendt sted at hvile.

Ideel gave til nye forældre

Leder du efter en tankefuld og praktisk gave til en babyshower eller til nye forældre? ColorStories babynest er et fremragende valg, der forener funktionalitet med stilfuldt design og tilbyder mere end bare komfort – det tilbyder sikkerhed og trivsel for barnet.

Invester i et ColorStories babynest for at sikre, at dit barn nyder ultimativ blødhed og komfort fra de allerførste dage.

Her finder du andre produkter fra ColorStories.

OBS: Følg altid Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Yderligere information

Vægt 0,280 kg
Størrelse

60 cm – 0 til 3 mdr