• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Jollein sutteklud Bunny
Riverside

89,00 kr.

Rigtig sød sutteklud,  super praktisk til at hænge på din lille babys sut. Sutten går ikke så let tabt, og kluden bliver straks til en krammeven, der giver tryghed til din baby.

  • Størrelse (h x b): 26 x 23

4 på lager

Varenummer (SKU): 8717329388505 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sutteklud

Dette søde sutteklud i farven Biscuit har en broderet hjertenæse og 2 små nussesnore. Stoffet på bagsiden er blød velour, mens forsiden er smukt bouclé. Også kanten er lavet af velourstof, og vi er sikre på, at dit lille barn vil blive fan af denne lille kanin.

Funktionelt og charmerende design

Suttekluden er mere end blot en bamse; den er designet for at forene både funktionalitet og charme. Det bløde materiale og de indbydende teksturer inviterer til berøring og udforskning, hvilket gør den til et ideelt følgesvend for din baby. Sutten altid inden for rækkevidde, hvilket reducerer risikoen for at miste den, især når I er på farten eller dit barn har brug for trøst.

Detaljer og sensorisk stimulering

Denne sutteklud er ikke bare praktisk. Den er også omsorgsfuldt designet med øje for detaljen. Den broderede næse tilføjer et personligt præg, mens de forskellige teksturer af stofferne stimulerer barnets sanser. Kombinationen af bouclé på forsiden og den bløde velour på bagsiden giver en dejlig sensorisk oplevelse, der kan berolige og trøste dit barn.

Værdi for dit barns udvikling

Det er vigtigt at vælge legetøj og tilbehør, der understøtter dit barns udvikling og trivsel. Denne sutteklud fra Biscuit-serien er ingen undtagelse. Den er sikker for børn og fri for skadelige kemikalier, hvilket er essentielt, da den vil være tæt på dit barn og ofte komme i munden.

En investering i komfort og sikkerhed

Investeringen i en kvalitetssutteklud som denne betyder, at du giver dit barn det bedste af komfort og sikkerhed. Det er ikke kun en måde at holde styr på sutten, men også en mulighed for at indføre en blød og beroligende legekammerat i dit barns daglige rutiner. Lad dit barn falde i søvn eller søge trøst hos denne charmerende lille kanin, som uden tvivl vil blive en hurtig favorit.

Her kan du finde flere varer fra Jollein.

Vil du vide mere om Jollein, kan du finde det her: Jollein

Yderligere information

Vægt 0,023 kg
Farve

Pale Pink, Caramel, Nougat, Storm Grey, Ash Green, Jeans Blue, Ivory

Du kunne også være interesseret i...