• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

ColorStories babydyne + pude
Herbs

399,00 kr.

Opdag det ultimative 3-i-1 bomulds babysengetøjssæt fra ColorStories, designet til at omslutte din lille én i ekstraordinær komfort og sikkerhed.

  • 3-i-1 bomulds babysengetøjssæt fra ColorStories: Inkluderer dyne, pude og er designet uden behov for yderligere betræk, hvilket gør det nemt at vaske.
  • Materialer af høj kvalitet: Fremstillet af 100% naturlig fløjlslignende bomuld med anti-allergen certificeret fyld.
  • Sikkerhed og komfort: Certificeret til Oeko-TexⓇ Standard 100, garanteret fri for skadelige stoffer og sikker for babyers følsomme hud.
  • Designet uden lynlåse eller knapper: Øger sikkerheden og minimerer risikoen for utilsigtede skader, ideelt for små børn.
  • Fremragende termoregulering: Sikrer, at din baby forbliver på den perfekte temperatur året rundt.

Mål dyne: 75 cm x 100 cm

Mål pude: 30 cm x 40 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5904067052437 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Babydyne; blødt og lunt

Ønsker du at give din baby den blideste oplevelse under søvnen? Indhyl dit barn i vores ultrabløde ColorStories sengetøjssæt fremstillet af naturligt, fløjlsblødt bomuld og et allergivenligt certificeret fyld. Dette sæt sikrer din babys ro og en behagelig temperatur gennem hele året.

Barnets sikkerhed kommer først:

Certificeret i henhold til Oeko-TexⓇ Standard 100, garanterer købet af vores ColorStories bomuldssengetøjssæt brugen af ren, 100% bomuld af højeste kvalitet, som er blød at røre ved og sikker for dit barns sarte hud. Med fyld, der også er Oeko-TexⓇ certificeret og fri for skadelige kemikalier, lever dette sengetøj op til EU’s strenge standarder for babyprodukter, sikrer din lille éns velbefindende.

Ekstrem blødhed og behagelighed

Børn trives bedst i en omgivelse, der er både blød og varm. Vores babydyne og pude til babyer er designet til dyb søvn med sine naturlige og silkebløde bomuldsfibre, som er yderligere forbedret for ekstra blødhed. Denne luksuriøse blødhed vil invitere dit barn til at nusse sig ind i dynen og føle sig trygt og beskyttet.

Optimal termoregulering året rundt

Sættet sikrer fremragende termoregulering med sit bløde, allergivenlige stof, der regulerer varmen, så dit barn opretholder en ideel kropstemperatur uden risiko for overophedning.

De fremragende fordele ved vores sengetøjssæt
  • 100% bomuld: Blødt og åndbart, omslutter det forsigtigt barnets hud, hvilket giver en naturlig og behagelig fornemmelse.
  • Temperaturregulerende: Med fyldtykkelse på 200 gr/m2 for dynen og 300 gr/m2 for puden, passer sættet perfekt til hjemmets gennemsnitstemperaturer, holder varmen effektivt og forhindrer overophedning.
  • Sikkerhed uden lynlåse eller knapper: Designet uden små dele som lynlåse eller knapper for maksimal sikkerhed, med pudebetrækket fastsyet direkte til fyldet for at undgå risici.
  • Nem vedligeholdelse: Sættet kan maskinvaskes direkte uden at fjerne et pudebetræk, hvilket gør det nemt at holde rent og frisk.
  • Velegnet til alle sengtyper: Den universelle størrelse gør det kompatibelt med alle typer vugger og babysenge.
  • Komplet sæt: Inkluderer både dynen og puden, så du får alt hvad du behøver i én pakke.
  • Langvarig kvalitet: Fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der bevarer deres egenskaber selv efter gentagen vask.
  • Miljøbevidst produktion: Vi samarbejder med producenter, der prioriterer bæredygtighed og reducerer ressourceforbruget under fremstillingen.

Dette ColorStories babydyne + pude er den ideelle løsning for forældre, der ønsker at give deres barn den blideste, sikreste og mest behagelige søvnoplevelse.

Her finder du andre varer fra ColorStories

OBS: Følg altid Sundhedstyrelsens retningslinjer når det handler om dit barns søvn.

Yderligere information

Vægt 0,225 kg