• 🤎 Fri fragt fra 699 DKK 🤎 info@mrsmama.dk

Lille Kanin – Bad og Shampoo

75,00 kr.

Giv din baby den bedste start med Lille Kanins milde baby shampoo, der skaber en blid og beroligende badeoplevelse.

Denne skånsomme shampoo er designet til at levere et blødt og behageligt skum, der ikke kun er skånsomt for huden, men også giver en behagelig badeoplevelse for dit lille barn.

Det naturlige skummiddel, der er udvundet fra kokosnød, gør deres shampoo til det ideelle valg for en badetid uden tårer.

250 ml

7 på lager

Varenummer (SKU): 5712350770056 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Baby shampoo fra Lille Kanin

Forkæl dit barn med den mildeste pleje under badetiden med Lille Kanins Mild Baby Shampoo, skabt til at berolige og rense uden tårer. Denne babyshampoo kombinerer naturlighed og blidhed for at sikre en behagelig og lindrende badeoplevelse for de allermindste.

Naturlige og blide ingredienser

Lille Kanins Mild Baby Shampoo er udviklet med en særlig formel baseret på naturlige ingredienser, som er skånsomme for både hud og hår. Det aktive skummiddel, udvundet fra kokosnød, gør denne shampoo til et sikkert valg for din baby. Kokosnøddebasen sikrer et blødt skum, der ikke svier i øjnene og tillader en tårefri badeoplevelse.

Hudvenlig og miljøbevidst

Denne mild shampoo er ikke blot effektiv, men også fri for sulfater, hvilket sikrer en hudvenlig anvendelse uden unødvendige kemikalier. Emballagen består af en praktisk 250 ml flaske med en letanvendelig pumpe, der gør det enkelt at dosere shampooen – perfekt til travle badeøjeblikke.

Certificeringer og sikkerhed

Lille Kanins engagement i kvalitet og sikkerhed bekræftes af flere certificeringer, herunder Allergy Certified, Svanemærket, Ecocert COSMOS Natural, Asthma Allergy Nordic, Vegan Trademark og Dermatologisk testet. Disse mærker garanterer, at produktet lever op til strenge standarder for både sundhed og miljø.

Tips til effektiv anvendelse

For familier, der kæmper med udfordringer som fedtet hår på grund af oliebehandlinger eller lusekure, tilbyder Lille Kanin et praktisk tip: Skum shampooen op i hænderne med vand, før det arbejdes ind i tørt hår. Skyl derefter som normalt for at opnå rent og friskt hår uden forudgående vådning.

Forkæl dit barn med Lille Kanins Mild Baby Shampoo for en sikker, beroligende og glædelig badeoplevelse, der blidt plejer dit barns hud og hår.

Her kan du finde flere varer fra Lille Kanin.

Du kan læse mere om Lille Kanin her.

Lille Kanin Bad og Shampoo

  • Naturlig Risklidolie – blødgørende og rensende
  • Naturlige og milde skumstoffer udvundet fra kokosnød

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium chloride, Sodium Levulinate, Citric acid, Propanediol, Oryza Sativa Bran Oil, Potassium Sorbate

98,9% naturlig oprindelse

250 ml plastflaske m/ pumpe

Yderligere information

Vægt 0,3 kg